Au început înscrierile pentru tabăra de iarnă ASCOR 2014!

Practic, iarna aceasta vom face două tabere: una pentru 30 de adolescenţi cu vârsta între 13 şi 18 ani şi una pentru 20 de copii cu vârsta între 8 şi 12 ani.

Tabăra va avea loc la cabanele de la Mărişel, unde facem şi taberele de vară. Transportul şi masa va fi în comun, dar cazarea, voluntarii şi programul va fi diferit. 

Subliniez că adolescenţii vor fi cazaţi într-o cabană, iar copiii în altă cabană!

Un specific al taberelor de iarnă este faptul că Marele Joc se desfăşoară pe tot parcursul celor 5 zile de tabără.

Programul taberei este activ şi include (aşa cum v-am obişnuit deja în ultimii zece ani de tabere): ateliere, jocuri, cântece la chitară, seara talentelor, discuţii tematice, discuţii pe grupuri de vârstă, rugăciunea de dimineaţă şi seară, jocuri de exterior, sport, marele joc. Desigur, vom merge şi la săniuş şi vom mânca plăcinte pe pârtie!

Preotul taberei de iarnă va fi părintele Adrian Sântiuan, care vine de ani de zile în taberele de tineret şi este îndrăgit de copii şi adolescenţi.

Pentru cele 5 zile de tabără, costul se ridică la 250 lei de participant şi include: transport, cazare, mâncare (3 mese pe zi + gustare la sfârşit de program), asistenţă medicală, ateliere, amintiri din tabără (diplomă şi cărţi).

Rezervarea unui loc în tabără se face telefonic, iar înscrierea presupune confirmarea locului prin plata unui avans de 100 lei.

În tabără vom pleca luni dimineaţa şi ne vom întoarce vineri seara în Cluj, astfel încât părinţii vor putea sta liniştiţi la servici pe durata vacanţei intersemestriale.

Informaţii şi înscrieri la:

Radu Copil – 0742 296 123, copilradu@yahoo.com

membru veteran A.S.C.O.R Cluj şi

preşedinte A.T.C.OR. Cluj

Poze, informaţii şi impresii din prima şi a doua tabără de iarnă (ianuarie 2012) şi din cele 24 de tabere de vară organizate anual din 2005 şi până în prezent de ASCOR Cluj se găsesc pe blog la categoria “INFO TABERE” şi “POZE DIN TABERE“.