NOUTĂŢILE CLUBULUI DE COPII!

În al 5-lea an de activitate, Clubul Copiilor începe cu programul “7 PAŞI” din 27 octombrie 2012. Programul este destinat copiilor cu vârsta între 8 (clasa II) şi 15 ani. Până pe 15 decembrie 2012, vor fi 7 întâlniri şi o ieşire (cel mai probabil o excursie).

Programul “7 PAŞI” se va desfăşura săptămânal, în fiecare zi de sâmbătă, între orele 11 şi 14 (plus joaca supravegheată pentru cei doritori), în sala de sport a Colegiului Naţional George Coşbuc.

Apoi, în ultima săptămână din vacanţa de iarnă, 8-13 ianuarie 2013, intenţionăm să organizăm o tabără de iarnă la Mărişel pentru 65 de preadolescenţi cu vârsta între 11 şi 16 ani.

Din luna februarie şi până spre sfârşitul lui aprilie 2013, ne-am gândit să organizăm un program nou doar pentru adolescenţii (13-16 ani) care au participat la programul “7 PAŞI” în perioada 27 octombrie – 15 decembrie 2012 şi alţi adolescenţi de vârsta lor interesaţi de program.

ACTIVITĂŢI RECREATIVE ŞI EDUCATIVE PENTRU COPII!

Din octombrie 2008, copiii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 15 ani sunt aşteptaţi la activităţile recreative şi educative organizate de studenţii din ASCOR Cluj. Proiectul este realizat în colaborare cu Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Vadului, Feleacului şi Clujului.

Activităţile au loc în fiecare sâmbătă, între orele 11:00 şi 14:00, în sala de sport a Colegiului Naţional George Coşbuc (Str. Avram Iancu, nr. 70-72).

Programul activităţilor include:

- jocuri de grup şi individuale, concursuri

- cântece pentru copii la chitară

- discuţie tematică religioasă

- gustărică

- joacă supravegheată (ping-pong, sport, jocuri) după ora 14.

Activităţi ocazionale: vânătoare de comori, excursii, zile de jocuri în aer liber, săniuş, joc de orientare în pădure, sarcini de echipă în oraş, proiecţii de filme şi orice altă activitate care ne bucură.

Pentru participare la program, implicare şi bună purtare în acest an şcolar, patru copii vor câştiga în iunie 2012 un loc gratuit în taberele de vară organizate de ASCOR Cluj.

Doritorii sunt rugaţi doar să anunţe participarea lor la activităţi! Programul este gratuit!

Anul acesta şcolar, programul se desfăşoară în perioada octombrie 2011 – iunie 2012!

Coordonator de program: Radu COPIL

Contact: copilradu@yahoo.com

Telefon: 0742 296 123

100 de poze reprezentative din fiecare an de activitate de la Clubul Copiilor găsiţi la secţiunea POZE CLUBUL COPIILOR, iar slideshow-uri cu poze puteţi viziona în categoria VIDEO CLUBUL COPIILOR