Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj desfasoara in parohia “Sfantul Apostol si Evanghelist Matei” programul catehetic si recreativ ”Luna Copiilor”.

Programul dedicat copiilor s-a desfasurat pe parcursul lunii noiembrie si va continua si in luna decembrie. Astfel, in total vor fi 7 intalniri cu jocuri de grup, cantece la chitara si discutii religioase. Activitatile se vor desfasura in fiecare zi de luni, de la ora 15:30 la 17:00 si vor fi coordonate de Radu Copil, presedintele Asociatiei.

In parohia “Sfantul Apostol si Evanghelist Matei”, parintele Marian Andreica desfasoara de mai multi ani activitati catehetice saptamanale pentru copii.

Programul ”Luna Copiilor” vine sa diversifice oferta parohiala de activitati pentru copii, dar in acelasi timp se doreste a fi un prilej pentru reprezentantii parohiali de tineret ai Asociatiei si alti tineri interesati sa participe la un program parohial pentru copii, sa vada efectiv modul de desfasurare si sa se implice in mod activ in implementarea programului.